Expekt

Expekt

I morgen, varmen třicetistupňovém mer enn en og en halv time hadde jobbet på sporet foran Fugleredet, rullator Agnes Drahotová men det var langt fra slutten av plikt. På post-race dopingkontroll har brukt over ti timer før du kan sende inn en urinprøve.

For Agnes Drahotová var det en virkelig hard dag. På fem om morgenen var hun på bena, halv åtte på starten av løpet VM til 20 kilometer. Stadionet men han forlot før ti om kvelden. Det tok henne så lang tid å oppfylle plikten til doping kontroll.

“Det er ikke fullt så uvanlig, spesielt i utholdenhets disipliner der belastningen tar over en time.Selvfølgelig, det er ikke en regel, men det skjer “forklarer representasjons lege Jiří Neumann.

” Hun ble gjentatte ganger tisse, men jeg hadde ikke riktig tetthet, slik at den er klar for laboratorieanalyse. Det var fint, bare ikke så konsentrert urin, og det er hva vi forventet. “

Lett Drahotová

Situasjonen ble påvirket av den lave vekten av løpet, som kom med Drahotová å starte. Før viktige konkurranser alltid bevisst gå ned i vekt til vekt rundt 57 kg.

“Jeg vet det er en kant nå av vil jeg også planlegge det godt”, forklarer Drahotová. “Ikke planlegger å være som dette hele året magre kroppen er under stress, og gir mest mulig ut av.Så jeg prøvde å gjøre for dette løpet alt i min makt, ville jeg ikke gjøre noen forskjell. “

Lav vekt, veldig varmt under løpet og utmattet etter endelig førte til at hun måtte Drahotová rom for doping kontroller holde hele dagen.

Expekt

“dopingkontroller er tilgjengelige for alle væske. Vi fortalte henne om ikke å drikke vann, men søt. Så drakk hun tre, fire orange juice og kaffe, sier Neumann.

“Maten er litt av et problem. Er det noe frukt, men på grunn av det faktum at det var veldig lang, så vi tok henne litt mat der fra gutta fra resten rom i tikamp.Så ikke sultne ni timer…”

Som Drahotová stadion likte kveldsprogram, på slutten kan du vente liven opp ser kvalifiseringskonkurranse spydkaster Barbora Spotakova.

Expekt

” Agnes velkommen, så program og heie bar “, sa Neumann.