Netbet: Uskomaton tunnelma!

Tämä oli yhdeksäntoista-urheilija Catherine Dvorak hieno kokemus. Tytär, kolminkertainen maailmanmestari kymmenottelussa Tomáše Dvořáka Golden Spike kilpailun jälkeisenä päivänä valmistumisen, juoksi kilpailussa 100 metrin aitajuoksu, muun muassa Kanadan vícebojařkou Brianne Theisenovou-Eaton Netbet.

Vain muutama minuutti ennen Ostrava tartan ratsasti spruced autoja tähdet ralli rehellinen pyörän, Katherine Dvorakova yritti ensin, millaista on ajaa eteen täyden grandstandsNetbet.

“siellä todella paljon ihmisiä, se on uskomatonta, jokainen on tyytyväinen, kaikki rohkaisevia”, hän väitti Dvorakova . “Juoksin minut suureksi. Aloita en onnistunut Netbet, olen pommiin.Mutta meillä oli erittäin mukavaa ja tunnelma on uskomaton. ”

Dvorakova aikaan 13,96 sekuntia päättynyt vain viisi sadasosia takana hänen henkilökohtainen paras ja nautti kisassa kuuluisa kilpailija. Winning Kanadan Brianne Theisenová-Eaton on kaksinkertainen hopeamitalisti maailman Seitsenottelu ja vaimo, maailmanennätyksen haltija kymmenottelussa Ashton Eaton Netbet.

Netbet rekisteröinti ja bonus: Netbet

 

“Minun oli hänen mahdollisuus puhua, hän tuli hyvin myöhään, kun olin lämpenee,” kuvaava Dvorakova että hänen kuuluisa nimi sisarelleen Barbara yleisurheilun vaikuttanut vasta aivan uransa alussa.

“Ihmiset ovat ottaneet sen. Kun olimme pieniä, meillä oli kaiken aikaa. Nyt ikäisensä koulussa tiedä kuka Tomáš Dvořák on.Me kaikki ottaa sen jäähtyä “, sanoo Dvorakova.

Yksi tämän vuoden suuri tehtävä hoidetaan nyt kun valmistui torstaina. Nyt hän toivoo, että hän tavoittaa heinäkuun nuorten MM-kisoissa Bydgoszcz (13,87).

“Katsotaan, jos saan sinne” Dvorakova sanoi.

Theisenová- Eaton ylisti Ostrava kokoukseen hyvä pohja vícebojařský kokouksessa Götzis.

“Ostrava pidän. On suuri yleisö, nopeutettu, vain erinomaiset edellytykset. Se on mukava ja hauska keskittyä yhteen kurinalaisuutta.Tunnen hämmästyttävän virkistyneenä “sanoi Theisenová-Eaton.

Aiheet: urheilu, yleisurheilu, Golden Spike Katerina Dvořákova